OPEN DAGEN

Studeren aan een vierjarige opleiding begin je niet ondoordacht. Laat je goed informeren over de lesinhoud, docenten, studiebelasting, erkenning en vervolgmogelijkheden.
Om je een goede indruk te vormen van de manier van lesgeven aan de Zen Shiatsu Opleiding organiseren we elk jaar een open dag en twee open avonden, waarin verschillende docenten zich presenteren met korte lessen, waar je vragen kunt stellen aan studenten en mag ervaren wat zij geleerd hebben en het studiemateriaal kunt inzien.

De open dag voor het traject dat start eind september 2019 is op
Zondag 19 mei 2019 van 12:00 tot 15:00 uur.
Op deze middag wordt de opleiding gepresenteerd en is een aantal docenten aanwezig, die korte introducties zullen verzorgen. Er is een korte les, een demonstratie en inzage in het lesmateriaal en de mogelijkheid je vragen te stellen.

Op 24 mei is er van 20.00-21.30 uur de mogelijkheid om shiatsu behandelingen van studenten te krijgen om zo een goede indruk te ervaren van Zen shiatsu, de stijl van werken en de sfeer van de opleiding. Geef je van te voren op via info@zenshiatsu.nl

De open avonden zijn op:
Woensdagen 12 juni en 28 augustus 2019.
Aanvang is om 20:00 uur. We zullen een helder overzicht schetsen van de opleiding, manier van lesgeven en leren. Er ligt een overzicht van het lesmateriaal en benodigde boeken, wat scripties van de afgelopen jaren. Dan is er een kleine open les en een demonstratie. Je bent welkom om de sfeer te proeven, de leraren te ontmoeten en je vragen te stellen.

Op 31 augustus is er een introductie dag om aan de lijve te ondervinden hoe het is om shiatsu les te krijgen. Bij deelname aan de opleiding krijg je € 50 retour van de betaling van € 75. zie: https://www.zenshiatsu.nl/cms/product/kennismakingsdag/

De toegang tot de open dag en open avonden is gratis. De evenementen hebben een vaste opbouw dus komen op de aanvangstijd is aan te bevelen.

 Registreer je hieronder  nu al voor een van deze evenementen.

 

REGISTRATIEFORMULIER

Geen spaties

Geen spatiesLocatie: Geleenstraat 34, 1078 LG AMSTERDAM

open-dagen-20101-300x225

joyce-1