DE OPLEIDING is op 11 september gestart.

 

Zen Shiatsu ® Opleiding 

De Zen Shiatsu ® Opleiding krijgt dit jaar een nieuwe vorm! De opleiding wordt intensiever en biedt meer maatwerk. In drie jaar leer je het vak: je traint intensief in de vorm, de meridianen en de diagnostiek zodat je het ambacht in al haar facetten eigen maakt en leert beheersen. Je rondt dit af met een examen en certificaat. Voor de mensen die als therapeut willen gaan werken en daarom afstuderen op HBO niveau is het vierde jaar het jaar met de Medische Basisvakken en het schrijven van je scriptie en 5 dagen stage, afgerond met een diploma. Meer intensiteit, meer verdieping, dat is waar de opleiding voor staat.

Scroll door naar beneden over meer betekenis van Zen Shiatsu, de opleiding, de open dagen en andere wetenswaardigheden.                           

 

Welkom bij de Zen Shiatsu Opleiding

Zenshiatsu?

Wat is zenshiatsu?

Shiatsu is een vorm van meridiaanbehandeling, gebaseerd op de Oosterse geneeskundige traditie, en maakt gebruik van de toepassing van druk, strekkingen en manipulaties. Het is ontwikkeld in Japan.

Kennismaken

Open dagen

Open dagen

Volgend voor jaar zijn er weer open middagen en avonden. Als je al eerder kennis wilt maken kan je aanvragen om een avond in het bestaande eerste jaar ( op woensdagen) mee te draaien of cliënt te zijn op een supervisie avond. mail even op mail@zenshiatsu.nl met je gegevens.In september 2020 start het eerste jaar op maandagen.

Je kunt natuurlijk altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek of een behandeling.

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden?
Download hier de studiegids 2019/ 2020 voor alle informatie.

Video Zen Shiatsu
op de opleiding

Testimonials

Testimonials

Via een tweedejaars student aan de opleiding kwam ik in aanraking met shiatsu. Na mijn studie en werk in de journalistiek een compleet nieuwe weg, maar toen ik de dojo binnenkwam en Joyce en Egon ontmoette voelde ik me direct thuis. De passie die de docenten voor shiatsu hebben is aanstekelijk. Door de mooie achtergrondverhalen van Joyce en de altijd rake aanwijzingen van Egon, werd iets totaal nieuws al snel een begrip.

Lees meer…

Inschrijven

Inschrijven Zen Shiatsu Opleiding

Download hier het inschrijvingsformulier in PDF formaat. Het is ook mogelijk om via incasso te betalen. Hiervoor moet je een Machtigingsformulier Automatische Incasso invullen.

Klachtenreglement

Winkel

Winkel

In de winkel kun je direct terecht voor een boek, maar je kunt je hier ook opgeven voor de nascholingen en workshops.