Shiatsu studeren in Japan, Kioto 6 tm 13 april 2019

Zenshiatsu?

Wat is zenshiatsu?

Shiatsu is een vorm van meridiaanbehandeling, gebaseerd op de Oosterse geneeskundige traditie, en maakt gebruik van de toepassing van druk. Het is ontwikkeld in Japan.

Kennismaken

Open dagen

Pas weer volgend jaar!

Je kunt natuurlijk altijd een afspraak maken

voor een persoonlijk gesprek of een behandeling.

 

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden? Download hier de studiegids voor meer informatie?

Nieuws!

App meridiaanstrekkingen nu verkrijgbaar!

De meridiaanstrekkingen zijn een geweldige manier om je eigen vitaliteit, mobiliteit, adem en energie te verhogen. Door deze reeks van strekkingen regelmatig te doen zul je merken dat je je dag geweldig vitaal begint. Van elke meridiaan strekking zijn er twee opties, er is een korte omschrijving en door de geweldige technologie kan je de uitvoering in een 3D omgeving heel nauwlettend bestuderen vanuit alle invalshoeken. Schaf het aan voor jezelf of geef de link mee aan je cliënten om hun herstelproces  te ondersteunen. Een app voor je leven!

De app meridiaanstrekkingen is nu verkrijgbaar in de Google Play Store.
Ga rechtstreeks naar de store: google.com.

Testimonials

Testimonials

Via een tweedejaars student aan de opleiding kwam ik in aanraking met shiatsu. Na mijn studie en werk in de journalistiek een compleet nieuwe weg, maar toen ik de dojo binnenkwam en Joyce en Egon ontmoette voelde ik me direct thuis. De passie die de docenten voor shiatsu hebben is aanstekelijk. Door de mooie achtergrondverhalen van Joyce en de altijd rake aanwijzingen van Egon, werd iets totaal nieuws al snel een begrip.

Lees meer…

Inschrijven

Inschrijven Zen Shiatsu Opleiding

Download hier het inschrijfformulier in PDF formaat. Het is ook mogelijk om via incasso te betalen. Hiervoor moet je een Machtigingsformulier Automatische Incasso invullen.

Klachtenreglement

Winkel

Winkel

In de winkel kun je direct terecht voor een boek of app, maar je kunt je hier ook opgeven voor de nascholingen en workshops.