NASCHOLING

LET OP!!!
Inschrijven voor een nascholingscursus hoeft niet meer via een inschrijfformulier.
Na inschrijving, via de knop inschrijven en betalen, wordt u direct doorgeleid naar de winkel om te betalen, wij beiden krijgen daarvan een schriftelijke bevestiging.

Do-In-lessen voor studenten en afgestudeerden van de opleiding!

O.l.v. Barbara Diederiks.
Woensdagochtenden van 8.45 – 9.45 uur vanaf 10 januari.
Barbara laat je kennis maken met Do-In-oefeningen en de punten en meridianen die je daarmee beïnvloedt zodat je op een natuurlijke manier je eigen ki stroming aanzet en leert hoe je dat weer aan je cliënten kunt doorgeven. Een must voor de shiatsu student die Do-in wil leren integreren in de behandelingen. Ook welkom zijn studenten van buiten de opleiding die ook interesse hebben in de achtergronden.

Kosten: € 125,-  voor januari- begin juni , of € 35,- per maand.

Shiatsu rondom zwangerschap met Suzanne Yates

14 & 15 april 2018 o.l.v. Suzanne Yates die shiatsu rondom zwangerschap tot haar specialisme maakte en al vele mensen heeft opgeleid rond dit thema. Als je vaker werkt met zwangeren is dit je kans om te begrijpen hoe je het zo comfortabel mogelijk kunt maken voor je cliënte, maar vooral ook hoe je diverse condities tijdens de zwangerschap, misselijkheid, bekkeninstabiliteit, kunt verlichten of verhelpen. Een must voor iedere shiatsu beoefenaar, man of vrouw!
Voertaal Engels.
Kosten: € 250,-
Zie: Wellmother.org

It will extend your awareness of the role of the Extra ordinary vessels as well as the role of the other meridians.

yates-3-web-150x150 yates-2-web-150x150 yates4web-150x150

Bekijk ook de video

Anatomie workshop olv Anneke Overmars

12 mei van 10-13u.

Het schoudergewricht:
Wat heeft de stand van je voeten te maken met de mobiliteit van de schouder?
Deze ochtend zullen we de anatomie van de schouder herhalen en zullen de meest voorkomende schouderklachten de revue passeren. Ook gaan we kijken, ervaren en voelen wat de impact is van de houding op het schoudergewricht en leer ik jullie het één en ander over het onderzoeken van de schouder. Uiteraard maken we waar mogelijk een uitstapje naar Shiatsu.

Kosten € 45,-

Shiatsu op de bank

Workshop op 9 juni o.l.v. Monika Forster van 10 – 17 uur

Als je shiatsu op de bank wilt beoefenen is het nodig om je techniek aan te passen; belangrijk is dat je goed op je voeten staat en de verbinding met je hara en je handen blijft voelen, zodat je de shiatsu vanuit je hele lichaam blijft geven.

We gaan verschillende technieken leren die bijzonder mooi passen bij het behandelen op de bank. Ook is er ruimte om de vertaalslag van de futon naar de bank zelf te onderzoeken; op die manier maak je je het behandelen op de bank eigen, je vindt de mogelijkheden en oplossingen die goed bij jouw stijl van behandelen en bij jouw lichaam passen.

 Workshop Nick Pole on clean language

Preview: details volgen.
20 & 21 oktober 2018 van 9.30 – 17.30 uur.
Kosten € 175.

Klik hier voor meer informatie.