NASCHOLING

Via de knop inschrijven en betalen, wordt u direct doorgeleid naar de winkel om te betalen. Wij beiden krijgen daarvan een schriftelijke bevestiging. Het bewijs van deelname krijgt u na afloop van de nascholing.

Lokatie  De meeste nascholing vinden plaats op de locatie van de opleiding, de dojo: Geleenstraat 34, 1078 LG Amsterdam. Op de contact pagina vindt u de route.

Betalingsvoorwaarden  Na betaling heeft u een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen u kosteloos kunt annuleren. Na verstrijken van die periode betaalt u bij annulering 10% van de kosten tot  een maand voor de workshop en 100% bij latere annulering.

De Nieuwe Zitkata

De zitkata is een prachtige manier van beginnen aan een behandeling, Je bent nog op gelijke hoogte en hebt een mooi overzicht van rug, schouders en nek in de strijd tegen de zwaartekracht. Het is ook een mooie afsluiting om weer in de wereld te komen. We hebben de behandeling in de zitpositie in de loop der jaren aangepast en mooier gemaakt en Egon Weersink kan je als geen ander vertrouwd maken met de technieken. Het is een prachtig nieuwe kata geworden met met veel dynamische vormen, een verrijking voor jezelf en je praktijk!

Een must voor iedereen die deze kata nog niet kent!

Olv Egon Weersink

Op zondag 15 december 2019  van 10-16 uur

Kosten € 105, inclusief het nieuwe zitkata boekje.

Accreditatie van Zhong voor 5 NAP

TOEPASSEN VAN DIRECTE MOXA

Moxa is een meesterlijke tool die niet mag ontbreken in je praktijk. Gebruik het om je cliënten te ondersteunen in immuniteit en specifiek tijdens hun chemo kuur of herstel van grote operaties. Het is eenvoudig te leren en enorm effectief.

Op zaterdag 11 januari 2020 van 10-16u kan je leren directe moxa toe te passen om het lichaam te ondersteunen in yang en immuniteit. Je leert uitgebreid de historie en theorie, je leert de moxa rollen en kneden en de toepassing van de meest gebruikte punten.

Onder leiding van Joyce Vlaarkamp

Kosten € 125

Accreditatie Zhong voor 5 NAP

DE MASUNAGA MERIDIANEN 

De extensies van Masunaga zijn in feite de interne banen en connecties die romp en ledematen en diagnostische zones met elkaar verbinden en het verhaal vertellen waar de meridianen over gaan. Bovendien zijn ze altijd in beide ledematen terug te vinden, wat ze heel bruikbaar maakt. In de weekends zullen we telkens een aantal van de meest gebruikte extensies doornemen en met prachtig nieuwe technieken tot leven brengen zodat je ze je eigen kunt maken.

Twee dagen leren, verfrissen, uitwisselen.
Op 22 en 23 februari 2020 van 10-17u,  als derde van een serie van meerdere weekends, op elk moment in te steken.

Onder leiding van Joyce Vlaarkamp.
Kosten € 200,-

voor studenten/net afgestudeerden € 100

Accreditatie van Zhong is 12 NAP per weekend

EHBO JAARLIJKSE OEFENDAG

Na het behalen van je EHBO diploma merk dat een jaarlijkse herhaling wel nodig is, we herhalen in groepen alle belangrijke facetten zodat al je tools weer beschikbaar zijn en fris in je geheugen.

Je kunt dit jaar kiezen uit 2 dagen: zondag 26 januari , deze is volgeboekt . Er is nog plaats op 2 februari van 10-16u

Olv Lidy van Oort, Wout Veldhuizen ea.

 

 

EHBO Oranje Kruis diploma

Het EHBO oranje kruis diploma haal je bij ons super intensief en snel, kleine groep, praktisch en effectief. Het is belangrijk dat je de grondbeginselen beheerst, er kan altijd iets gebeuren in de praktijk waarbij je het nodig hebt. En sowieso heel fijn om op zak te hebben.

Wat je leert: controleren van de bewustzijnstoestand, situatie beoordelen en adequaat handelen, delegeren. Je leert de stabiele zijligging, verplaatsen als nodig, beademen en hartmassage. Je leert specifieke verbanden aanleggen en aangepaste handgrepen voor baby’s en kinderen.Overall krijg je overzicht en handelingsbekwaamheid. Je moet het jaarlijks herhalen om up to date te blijven.

Wanneer: Op 2 zondagen en 2 donderdagavonden begin 2020

Olv Wout Veldhuizen.

Kosten € 285 incl lesboek en examengeld, verbandmiddelen en alles wat nodig is. Vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door je ziektekostenverzekering.