Via de knop inschrijven en betalen, wordt u direct doorgeleid naar de winkel om te betalen. Wij beiden krijgen daarvan een schriftelijke bevestiging. Het bewijs van deelname krijgt u na afloop van de nascholing.

Locatie
De nascholingen vinden plaats op de locatie van de opleiding, de dojo: Geleenstraat 34, 1078 LG Amsterdam. Op de contact pagina vindt u de route.

Betalingsvoorwaarden
Na betaling heeft u een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je kosteloos kunt annuleren, dit vervalt als je je opgeeft voor een nascholing die binnen 14 dagen al start. Na verstrijken van die periode betaalt u bij annulering 10% van de kosten tot een maand voor de workshop en 100% bij latere annulering.

WONDERMERIDIANEN

Op 17 & 18 juni 2022
2 dagen praktijk en ervaren van ons fundament, de diepste circulatie van Bloed, Ki en Jing in de Wonder meridianen.

O.l.v.Oda Meiberg, shiatsu therapeut, doula en watsu beoefenaar.

inschrijven

 

Vanuit je Hara, en dan?

We zijn opgeleid om vanuit onze hara aanwezig te zijn op de mat. In de praktijk valt dat niet altijd mee. Wat doe je ondertussen met aannames, oordelen en het niet weten, wat zich altijd weer aandient? En (hoe) kan dit een positieve bijdragen leveren aan de behandeling? We zullen dit thema van verschillende kanten onderzoeken; uitwisseling, praktische oefeningen en natuurlijk shiatsu. De workshop zal 2 avonden bestrijken zodat we de tussentijdse ervaringen kunnen meenemen in de verdieping.

Olv Heidy van Koesveld
Kosten: € 125 voor 2 avonden

inschrijven

SHIATSU OP DE BANK

Een onderzoek naar hoe je de technieken die je normaal op de futon gebruikt kunt vertalen naar het werken op de bank: samen gaan we op zoek naar oplossingen die goed bij jouw lichaam en jouw stijl van behandelen passen.

Op 25 juni van 10-17u

Olv Monika Forster, danser en shiatsu therapeut en fan van het werken op de bank.

inschrijven student

Extensies, elleboog-en knie technieken

De extensies van Masunaga geven een prachtig inzicht hoe de interne verbindingen verlopen tussen de meridianen onderling en de organen. Omdat er geen punten op deze lijnen zijn is het accent des te meer op het in beweging brengen van de ki stroom met strekking en stabiele druk.Twee dagen met veel elleboog en knie shiatsu en een nader bestuderen van het ki netwerk van de extensies van Masunaga.
nog in de planning 2022 van 10-17 uur, olv Joyce Vlaarkamp

student Ja, dat wil ik

Zitkata

De allermooiste kata die veel technische skills vraagt is sterk veranderd in de loop der jaren.
Laat je weer helemaal bij praten en oefenen met Egon Weersink.
24 april van 10-17 uur.
Kosten € 125-

student Ja, dat wil ik

Samurai Shiatsu
1 & 2 oktober 2022

Olv Ceciel Bik, gecertificeerd trainer, opgeleid door K.Kalbanter.
2 dagen theorie en praktijk,
Kosten € 200 incl basisboek.

Het internationale Samurai Programma is een lesprogramma voor basisschool leerlingen van 6 tot 12 jaar. Het is een praktisch en effectief oefenprogramma. De speelse oefeningen stimuleren o.a. lichaamsbewustzijn, concentratie & ontspanning. In de training komen theorie, opbouw van de lessen en praktijk ruim aan bod.

inschrijven student

Polsdiagnostiek

Shiatsu laat zich prima ondersteunen door polsdiagnose. We leren de zes posities en de drie dieptes om een accuraat beeld van de ki te vormen.
Mooi om je gekozen meridianen te controleren aan de pols.

Onder leiding van Joyce Vlaarkamp.
Nog te plannen in 2022.
Kosten € 125.

Ja, dat wil ik