Maak kennis met shiatsu

 

Nieuwsgierig naar shiatsu? Wat is het nou precies en hoe werkt het? Kom het ervaren.
Onze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Misschien ben je al masseur of TCM-beoefenaar en ben je benieuwd naar de shiatsu-stijl. Of ben je shiatsu cliënt en is je interesse gewekt door jouw persoonlijke ervaring. Het kan ook dat je iemand kent die shiatsu beoefent en je wilt nu wel eens weten hoe de vork in steel steekt. Welke motivatie dan ook, wees welkom!

Vragen? info@zenshiatsu.nl Locatie: Zen Shiatsu Opleiding Amsterdam

Hieronder vind je workshops, open dagen en de introductiecursus.
Allemaal toegankelijk voor iedereen die interesse heeft.

Vijf elementen workshops

Vrijdagavond 19.30 – 21.30 uur.

Volgens de Chinese Geneeskunde zijn we als mens net zo zeer onderdeel van de natuur als de bomen, dieren en planten. Ook wij leven met de seizoenen. Daarom zijn deze workshops ingericht als “shiatsu per seizoen”. Kom het ervaren wat shiatsu jou kan brengen in elk seizoen (element). Het is geen lezing, maar we doen leuke oefeningen waardoor je verfrist en ontspannen de dojo zult verlaten.

Kosten: €19,-.

Ben je shiatsu student of therapeut, dan mag je voor €4,75 (75% korting) mee met jouw introducee.

ik ga mee

Workshop
Shiatsu in de nazomer

Aarde element, o.l.v. Joyce Vlaarkamp.

30 augustus 2024

Meer info

Workshop
Shiatsu in de herfst

Metaal element, o.l.v. Joyce Vlaarkamp.

27 september 2024

Meer info

Workshop
Shiatsu in de winter

Water element, o.l.v. Joyce Vlaarkamp.

Datum volgt: 2025

Meer info

Workshop
Shiatsu in de lente

Hout element, o.l.v. Joyce Vlaarkamp.

Datum volgt: 2025

Meer info

Workshop
Shiatsu in de zomer

Vuur element, o.l.v. Joyce Vlaarkamp.

Datum volgt: 2025

Meer info

Workshop
Shiatsu in de nazomer

Aarde element, o.l.v. Joyce Vlaarkamp.

Datum volgt: 2025

Meer info volgt

Kom een kijkje nemen op de opleiding

Studeren aan een vierjarige opleiding begin je niet ondoordacht. We staan daarom graag voor je klaar om je goed te informeren over de lesinhoud, docenten, studiebelasting, erkenning en vervolgmogelijkheden.

Om je een goede indruk te geven van de manier van lesgeven aan de Zen Shiatsu Opleiding organiseren we elk jaar open dagen, open avonden en een introductiedag. Tijdens deze bijeenkomsten ontmoet je de verschillende docenten die korte lessen verzorgen, kun je vragen stellen aan studenten en mag je ervaren wat zij geleerd hebben. Ook de boeken, het studiemateriaal en eindscripties zijn aanwezig om in te zien.

Ben je niet in de gelegenheid om op onderstaande datums deel te nemen of heb je nog vragen, dan horen we graag van je: info@zenshiatsu.nl of 06-2464 9977

Shiatsu introductiecursus

Tien lessen om jezelf te trakteren op een inkijkje in de kunst van shiatsu. Leer je lichaam te gebruiken, maak kennis met de grondbeginselen van de Oosterse Geneeskunde; leer je partner, familie en vriendin kleine behandelingen geven en wordt zelf 10 weken lang elke week gemasseerd. O.l.v. Monika Forster.

Woensdagochtenden om 10.00-12.30 uur.

2 oktober t/m 11 december2024, geen les op 30 oktober

Lees meer

Kennismakingsworkshop

Tijdens deze dag kun je aan de lijve ondervinden hoe het is om shiatsu-les te krijgen, het leren geven en ontvangen van shiatsu. Kijk hoe het is om op de grond te werken, hoe de stof wordt uitgelegd en hoe het is om met anderen shiatsu uit te wisselen. Bij inschrijving voor de opleiding ontvang je de inschrijfkosten voor deze dag terug. O.l.v. Joyce Vlaarkamp.

Zaterdag 10.00-16.00 uur

8 september 2024

Lees meer

Open dag / avond (gratis)

We zullen een helder overzicht schetsen van de opleiding, manier van lesgeven en leren. Er is een korte open les en een demonstratie. Je bent welkom om de sfeer te proeven, de leraren te ontmoeten en je vragen te stellen. Deze middag en avonden hebben een vaste opbouw dus het is prettig als je er vanaf het begin kunt zijn. 

Deelname is gratis.

Schrijf je in voor:

maandag 24 juni, 20.00-22.00 maandag 26 aug, 20.00-22.00