Nieuwsgierig naar shiatsu? Wat is het nou precies en hoe werkt het? Kom het ervaren. Onze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Misschien ben je al masseur of TCM-beoefenaar en ben je benieuwd naar de shiatsu-stijl. Of ben je shiatsu cliënt en is je interesse gewekt door jouw persoonlijke ervaring. Het kan ook dat je iemand kent die shiatsu beoefent en je wilt nu wel eens weten hoe de vork in steel steekt. Welke motivatie dan ook, wees welkom!

Introductiecursus

2 oktober t/m 11 december 2024, geen les op 30 oktober. Tien lessen om jezelf te trakteren op een inkijkje in de kunst van shiatsu. Leer je lichaam te gebruiken, maak kennis met de grondbeginselen van de Oosterse Geneeskunde; leer je partner, familie en vriendin kleine behandelingen geven en wordt zelf 10 weken lang elke week gemasseerd. Woensdagochtenden van 10.00-12.30 uur.

Klik HIER voor meer informatie.

Vijf elementen workshops

Volgens de Chinese Geneeskunde zijn we als mens net zo zeer onderdeel van de natuur als de bomen, dieren en planten. Ook wij leven met de seizoenen. Daarom zijn deze workshops ingericht als “shiatsu per seizoen”. Kom het ervaren wat shiatsu jou kan brengen in elk seizoen (element). Het is geen lezing, maar we doen leuke oefeningen waardoor je verfrist en ontspannen de dojo zult verlaten.

Workshop Shiatsu in de winter – water element: 23 februari 2024
Workshop Shiatsu in de lente – hout element: 8 maart 2024
Workshop Shiatsu in de zomer – vuur element: 31 mei 2024
Workshop Shiatsu in de nazomer
– aarde element: 30 augustus 2024
Workshop Shiatsu in de herfst – metaal element: 27 september 2024

Vrijdagavonden 19.30-21.30 uur. Kosten: €19,- . Ben je shiatsu student of therapeut, dan mag je voor €4,75- mee met jouw introducee.
Klik op de betreffende workshop om je in te schrijven.

Kennismakingsworkshop

Zaterdag 8 september Tijdens deze dag kun je aan de lijve ondervinden hoe het is om een dag shiatsu-les te krijgen, het leren geven en ontvangen van shiatsu. Kijk hoe het is om op de grond te werken, hoe de stof wordt uitgelegd en hoe het is om met anderen shiatsu uit te wisselen. Tijd: 10.00-16.00 uur Kosten: € 50,-. Bij inschrijving voor de opleiding ontvang je dit terug. Klik HIER om je definitief in te schrijven. Ben je niet in de gelegenheid om op deze datums te komen of heb je nog vragen, dan horen we graag van je: info@zenshiatsu.nl of 0624649977

Kom een kijkje nemen op de opleiding

Studeren aan een vierjarige opleiding begin je niet ondoordacht. We staan daarom graag voor je klaar om je goed te informeren over de lesinhoud, docenten, studiebelasting, erkenning en vervolgmogelijkheden. Om je een goede indruk te geven van de manier van lesgeven aan de Zen Shiatsu Opleiding organiseren we elk jaar open dagen, open avonden en een introductiedag. Tijdens deze bijeenkomsten ontmoet je de verschillende docenten die korte lessen verzorgen, kun je vragen stellen aan studenten en mag je ervaren wat zij geleerd hebben. Ook de boeken, het studiemateriaal en eindscripties zijn aanwezig om in te zien.

Open middag en avonden 2024 (gratis)

zondag 26 mei van 14.00-16.00 uur
maandag 24 juni van 20.00-22.00 uur
maandag 26 augustus van 20.00-22.00 uur
We zullen een helder overzicht schetsen van de opleiding, manier van lesgeven en leren. Er is een korte open les en een demonstratie. Je bent welkom om de sfeer te proeven, de leraren te ontmoeten en je vragen te stellen. Deze middag en avonden hebben een vaste opbouw dus het is prettig als je er vanaf het begin kunt zijn. Deelname is gratis. Interesse? Geef je op via het onderstaande formulier.

Ja! Ik bezoek graag de open avond