Open Dagen

Studeren aan een vierjarige opleiding begin je niet ondoordacht. Laat je goed informeren over de lesinhoud, docenten, studiebelasting, erkenning en vervolgmogelijkheden. Om je een goede indruk te vormen van de manier van lesgeven aan de Zen Shiatsu Opleiding organiseren we elk jaar een open dag en twee open avonden, waarin verschillende docenten zich presenteren met korte lessen, waar je vragen kunt stellen aan studenten en mag ervaren wat zij geleerd hebben en het studiemateriaal kunt inzien.

Wist je dat je in de maanden april en mei het eerste uur van de les mag meedraaien in het 1ste jaar op maandagen van 19-20u? Geen les in de eerste week van mei. Welkom op de Geleenstraat 34 in makkelijke kleding, kom om 18.45u.

De open dag voor het traject dat in september/oktober 2023 start is op:
Zondag 4 juni 2023 van 12:00 tot 15:00 uur.
Op deze middag wordt de opleiding gepresenteerd en is een aantal docenten aanwezig, die korte introducties zullen verzorgen. Er is een korte les, een demonstratie en inzage in het lesmateriaal en de mogelijkheid je vragen te stellen.

De open avonden zijn :
Woensdagen 28 juni en 6 september 2023.
Aanvang is om 20:00 uur. We zullen een helder overzicht schetsen van de opleiding, manier van lesgeven en leren. Er ligt een overzicht van het lesmateriaal en benodigde boeken, wat scripties van de afgelopen jaren. Dan is er een kleine open les en een demonstratie. Je bent welkom om de sfeer te proeven, de leraren te ontmoeten en je vragen te stellen.

Op 17 september is er een introductiedag om aan de lijve te ondervinden hoe het is om shiatsu-les te krijgen. Bij deelname aan de opleiding krijg je € 50 retour van de betaling van € 75.
zie: >https://www.zenshiatsu.nl/cms/online-webwinkel/#!/products/introductie-dag
De toegang tot de open dag en open avonden is gratis. De evenementen hebben een vaste opbouw dus komen op de aanvangstijd is aan te bevelen.

Registreer je hieronder nu al voor een van deze evenementen.

Registreren open dag/avond en introductiedag

Geen spaties

Geen spatiesLocatie: Geleenstraat 34, 1078 LG AMSTERDAM