Kom een kijkje nemen

Studeren aan een vierjarige opleiding begin je niet ondoordacht. We staan daarom graag voor je klaar om je goed te informeren over de lesinhoud, docenten, studiebelasting, erkenning en vervolgmogelijkheden. Om je een goede indruk te geven van de manier van lesgeven aan de Zen Shiatsu Opleiding organiseren we elk jaar open dagen, open avonden en een introductiedag. Tijdens deze bijeenkomsten ontmoet je de verschillende docenten die korte lessen verzorgen, kun je vragen stellen aan studenten en mag je ervaren wat zij geleerd hebben. Ook de boeken, het studiemateriaal en eindscripties zijn aanwezig om in te zien.

Open Avond – woensdag 6 september 2023

We zullen een helder overzicht schetsen van de opleiding, manier van lesgeven en leren. Er is een korte open les en een demonstratie. Je bent welkom om de sfeer te proeven, de leraren te ontmoeten en je vragen te stellen.

Aanvang om 20:00 uur. Deze avond heeft een vaste opbouw dus het is prettig als je rond 19.45 uur aanwezig kunt zijn. Het duurt ongeveer 1 – 1,5 uur.
Deelname is gratis.

Interesse? Geef je op via het onderstaande formulier.

Kennismakings workshop woensdag 20 september van 19-22u

Tijdens deze avond kun je aan de lijve ondervinden hoe het is om een avond shiatsu-les te krijgen, het leren geven en ontvangen van shiatsu. Kijk hoe het is om op de grond te werken, hoe de stof wordt uitgelegd en hoe het is om met anderen shiatsu uit te wisselen.

Tijd: 19.00-22 uur
Kosten: €15,-. Bij inschrijving voor de opleiding ontvang je dit terug.
Klik HIER om je definitief in te schrijven.

Ben je niet in de gelegenheid om op deze datums te komen of heb je nog vragen, dan horen we graag van je:
info@zenshiatsu.nl of 020 – 6709002 of 0624649977

Ja! Ik bezoek graag de open avond